Infinite Possibilities Bedrijfstraining

Gemotiveerde en geïnspireerde medewerkers

Bedrijfstraining op individuele basis en voor groepen

Het komt voor in ieder bedrijf: medewerkers waar ‘het scherpe’ van af is. Misschien is er een reorganisatie gaande, heeft een van uw mensen problemen in de persoonlijke sfeer, ziekte of burnout.  Ook is het belangrijk gemotiveerde medewerkers te stimuleren gemotiveerd te blijven.

Hebben uw mensen genoeg specifieke kennis, maar wilt u ze belonen en daarmee de motivatie en teamgeest vast houden? Natuurlijk wilt u bijdragen aan hun persoonlijke ontwikkeling en welbevinden. Met dit programma dat werkelijk van toepassing is voor iedereen die er voor open staat geeft u een ervaring waar zij de rest van hun leven voordeel van hebben.

Infinite Possibilities Mastermind

De training “Infinite Posibilities Mastermind” versie is een aangepast programma voor het bedrijfsleven waar met meer nadruk wordt gewerkt aan motivatie, teamgeest en gezond blijven dan in de meer spiritueel getinte reguliere training. Infinite Possibilities Mastermind” is daarom onder meer geschikt voor mensen die:

  • bedreigd worden door reorganisatie of ontslag
  • de achterblijvers ná een reorganisatie
  • gedemotiveerd zijn
  • hun levensvisie en scope willen verbreden
  • zoeken naar hun ideale werkomgeving
  • willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling

Graag organiseren wij voor groepen van 10 tot 70 personen één of meerdaagse workshops. Ook zijn er maandelijks workshops met open individuele inschrijving. Tijdens de training zullen wij ze laten zien en voelen:

  • dat ze de macht hebben hun leven zelf vorm te geven
  • hoe ver ze daarmee kunnen gaan
  • dat het leven van hun dromen maakbaar is en hoe dat te doen
  • dat ze het verdienen gezien te worden en hoe ze dat kunnen bereiken

Infinite Possibilities Mastermind training: een speciaal voor het bedrijfsleven ontwikkeld programma gericht op motivatie, teamgeest en gezond blijven .

De training “Infinite Posibilities” de kunst je leven te veranderen is een programma ontwikkeld door Mike Dooley. Onder meer bekend als de maker van de “Notes from the Universe”, leraar in de film “The Secret” en schijver van de New York Times Bestseller “Infinite Possibilities – the art of living your dreams”.

De training wordt gegeven door en onder leiding van Jan Tetteroo, sinds 2007 bezig met “Infinite Possibilities”. Hij is persoonlijk opgeleid door Mike Dooley en de eerste gecertificeerd trainer van Nederland die zich geheel gespecialiseerd heeft in het geven van deze training.

Aanvraag