8 en 28 maart – Workshops in De Buitenwerkplaats

Op zaterdag 8 maart en ook op donderdag 28 maart wordt in de Buitenwerkplaats Starnmeer een ééndaagse workshop Infinite Possibilities georganiseerd.

Deze workshop laat je ontdekken dat je zélf oneindige mogelijkheden hebt om het leven van je dromen te realiseren. Je ontdekt de kracht van je eigen gedachten, overtuigingen en daden.  Je leert deze te richten op doelen waarvan je dacht dat ze buiten je bereik lagen.

We gaan aan de slag met je belemmerende overtuigingen, zodat deze niet langer in staat zijn het bereiken van je doelen te saboteren. In plaats daarvan ga je naar huis met nieuwe overtuigingen die je kracht geven. Door denken, voelen en doen met elkaar in overeenstemming te brengen en te richten op de hoogste doelen in je leven komen deze zonder uitzondering onder handbereik.

Realiseer het leven van je dromen

 

Buitenwerkplaats
Buitenwerkplaats

Je leven veranderen en dan een oneindig aantal keuzes te hebben. Met deze training op zak weet je welke stappen je kunt zetten, en op welke gebieden in jou leven dat toegepast gaat worden. Tijdens de training wordt je duidelijk wat JOUW speerpunten zijn. Wat de weerstanden zijn waardoor de verandering nog niet heeft plaatsgevonden, en hoe je die kunt elimineren, zodat je werkelijk het leven van je dromen gaat realiseren.

De eerstvolgende trainingsdagen zijn zaterdag 8 maart en donderdag 28 maart van 10:00 tot 17:00 uur (zaal open om 09:30 uur) en bestaat uit theorie, levensverhalen, oefeningen en spel. De stimulerende locatie is de Buitenwerkplaats –Amsterdam – Starnmeer.
Een werkboek, koffie, thee en lunch zijn inbegrepen.

Prijs € 90,00 (€ 88,50 + € 1,50 administratiekosten)

[dt_gap height=”10″ /]

[dt_button size=”medium” animation=”none” icon=”” icon_align=”left” color=”” link=”https://www.infinitepossibilities.nl/inschrijven/” ]Nú aanmelden voor de training[/dt_button]

Aanvraag