Jan Tetteroo officieel gecertificeerd als Infinite Possibilities trainer

Zes jaar nadat ik de eerste training van Mike Dooley kreeg, ben ik afgelopen weekend in London afgestudeerd als trainer Infinite Possibilities. Dat betekent voor mij de aftrap van een nieuwe carrière als trainer.

Vanaf nu ga ik minimaal twee dagen per maand deze training geven. Een keer op vrijdag gericht op mensen die de training aangeboden krijgen van hun werkgever. Een dag per maand gericht op mensen die dit in de privé sfeer doen wordt gehouden op de zaterdag. Beide trainingen doorlopen het volledig programma. De bedrijfsmatige deelnemers krijgen een extra module over motivatie en functioneren op het werk.

Er is een prijsverschil tussen beide trainingen. Voor het hogere bedrag van de bedrijfstraining ontvangen de deelnemers behalve een extra module van 45 minuten ook een uitgebreide lunch en diner. Ook krijgen zij een declarabele factuur.

Ik ben heel verheugd over het bereiken van deze status. Nu kunnen meer Nederlanders dan eerst deelnemen aan dit levens veranderende programma. Het is voor het eerst dat de training in de Nederlandse taal wordt gegeven. Hierdoor kunnen we mensen bereiken voor die eerder niet bereikt konden worden.

Ik zet de Infinite Possibilities training op als een social enterprise. Het plan is om voor speciale doelgroepen die enorm veel baat hebben bij deze training, maar over geen of onvoldoende middelen beschikken, om niet of tegen een symbolische vergoeding de training aan te bieden.

Voor mij belichaamt dit bedrijf de kunst je leven te veranderen.

Aanvraag