Slapeloosheid

[vc_row][vc_column width=”3/5″][vc_column_text]

Slapeloosheid:

denken, malen, ronddenken in cirkels

Ken je dat gevoel: Je ligt al uren in bed, en de slaap wil maar niet komen. Echte zorgen heb je misschien wel of niet, maar de dingen en gebeurtenissen in je leven zorgen er voor dat je de slaap niet kunt vatten. Het denken wil niet stoppen je denkt bijna dagelijks aan:

 • die presentatie of ontmoeting van morgen
 • de ruzie die je vandaag had
 • iets dat iemand zei, en dat raakte je diep
 • iets dat je terug had willen zeggen
 • het geld dat je aan het verliezen bent
 • ontslag of misschien wel faillissement dat dreigt
 • de zorgen over morgen
 • wat eerder gebeurd is

Je bent gezond, maar de dingen in je leven houden je bezig, maken je onzeker en het lukt je maar niet ze los te laten.

Als ik je vertel dat het mogelijk is je leven in je eigen hand te nemen. Dat je de wildste dromen waar kunt maken. Dat alles wat je wilt onder handbereik is door je denken, je voelen en je doen met elkaar in overeenstemming te brengen. Zou je dan willen weten wat je kunt doen om dat te bereiken? Wil je een eind maken aan zelf sabotage door slapeloosheid? Schrijf je in voor een van de zaterdag workshops “Infinite Possibilities” en leer de kunst je leven te veranderen.[/vc_column_text][dt_gap height=”20″][dt_divider style=”thin”][vc_column_text]

Wat is Infinitie Possibilities?

De training Infinite Possibilities – Oneindige Mogelijkhedenen – is een programma dat zich richt op mensen die op een kruispunt in hun leven staan, maar nog een aantal aandachtspunten hebben op het gebied van geluk, liefde, gezondheid, het doel van het leven, relaties of carrière. De training geeft antwoord op vragen als:

 • kan ik het leven van mijn dromen waarmaken
 • wat wil ik het allerliefst
 • welke weg moet ik bewandelen en hoe begin ik
 • hoe los ik mijn probleem op
 • sta ik er alleen voor

Tijdens de workshop leer je hoe je een positieve draai aan je leven kunt geven door de kracht van je gedachten, emoties, overtuigingen en daden te gebruiken. Door deze allemaal in dezelfde richting te sturen maak je een eind aan belemmeringen en zelf-sabotage. Hiermee open je de weg naar de oneindige mogelijkheden die het leven altijd al voor je in petto had.

Je leert:

 • Bewust en in het nu te leven
 • Belemmerende overtuigingen te ontdekken en op te ruimen
 • Succesvol te leven denken, voelen en doen op elkaar af te stemmen.

[dt_divider style=”thin” /]

Waar is de training op gebaseerd

Mike Dooley Het programma is ontwikkeld op basis van het boek “Infinite Possibilities, The Art of Living Your Dreams”. De schrijver – Mike Dooley – heeft deze training de afgelopen 12 jaar aan duizenden mensen gegeven. Hij is onder meer beroemd door de spirituele film “The Secret” waarin hij een van de leraren is. Alle gecertificeerde Infinite Possibilities trainers zijn door Mike persoonlijk opgeleid om het programma door te geven. Zij hebben toegang tot alle benodigde materialen en kennis. In de meeste gevallen zijn het ervaringsdeskundigen op het gebied van de meest essentiële vragen van het leven.

Infinite Possibilities trainers geloven dat iedereen bijzonder is, dat ieder leven betekenis heeft en dat wij hier allemaal zijn om te leren dat dromen werkelijk uitkomen. We geloven ook dat onze “gedachten dingen worden” en dat de kracht van onze verbeelding een geschenk is dat liefde, gezondheid, overvloed en geluk in ons leven brengt. Hier wordt de training gegeven door Jan Tetteroo.

[dt_divider style=”thin” /]

Over Jan Tetteroo – Gecertificeerd Infinite Possibilities Trainer

Jan2Ik beschouw mijzelf als een bijzonder gelukkig persoon. Toen ik rond de 20 was ontdekte ik dat ieder persoon anders was en dat het hebben van een oordeel over anderen meer over mijzelf vertelde dan over de ander. Ik leerde afstand van mijzelf en mijn situatie te nemen en naar mezelf te kijken als naar de held in een spannende film. De held die het aandurft uitdagingen aan te gaan, die moeilijkheden en weerstand uit de weg ruimt, om uiteindelijk altijd succesvol, of met een wijze les op zak, uit de situatie te komen.

In 2007 was ik op een punt aangekomen, dat een verandering in mijn leven noodzakelijk was. Er is een boeddhistisch gezegde: When the student is ready, the teacher will appear. Voor mij ging dit zeker op. Een vriendin maakte me er attent op dat Mike Dooley een workshop Infinite Possibilities zou geven. Tijdens mijn eigen workshops deel ik met je welke impact dit had op mijn leven. De verandering was enorm en de resultaten zijn blijvend. Het is voor mij geweldig inmiddels opgeleid te zijn om dit krachtige programma door te geven.

De verhalen uit mijn leven, de ups en downs en de altijd happy endings, verlevendigen de Infinite Possibilities trainingen die ik geef. Ze vergroten het begrip van de stof zoals deze in de methode wordt aangereikt. Feedback die ik kreeg van enkele deelnemers:

 • Het is bizar welke impact de training heeft gehad, de twijfels of ik het aan zou kunnen zijn weggesmolten en er is rust in me gekomen en vertrouwen in mezelf. Jan, onwijs bedankt!
 • Een leuke workshop, aanrader, zeker gaan doen. En voor al gaan doen als je nu “jamaar” denkt

[dt_gap height=”10″ /][dt_button link=”https://www.infinitepossibilities.nl/inschrijven/” target_blank=”false” size=”medium” animation=”none” icon_align=”left”]Nú aanmelden voor de training[/dt_button]

[dt_gap height=”20″ /][dt_divider style=”thin” /]

De belangrijkste voordelen van de training Infinite Possibilities

Als je deze workshop doet ga je naar huis met:

 • Het begrip van belemmerende overtuigingen en hoe ze te ontdekken. Hiermee kun je meer van wat je wilt (liefde, gezondheid, geld, succes ….. noem maar op) in je leven aantrekken en hindernissen overwinnen die dat in de weg staan.
 • Waardevolle kennis en hulpbronnen om negativiteit op te ruimen. Hiermee creëer je NU ruimte voor geluk, betere relaties en aansluiting op alle gebieden in je leven
 • Het gevoel van vertrouwen dat alles wat je wenst binnen je bereik ligt. Je weet hoe je deze doelen kunt bereiken zodat je op ieder moment in je leven plezier en vreugde beleeft.

[dt_divider style=”thin” /]

 

De inhoud van de training

De ééndaagse training wordt gegeven in een aantal deelsessies. Het is een afwisselend programma met theorie, verhalen, werkboek oefeningen, discussies en spel. Tussen de sessies door zijn er korte pauzes en een lunchbreak. De workshop is van 10:00 tot 17:00 uur. De sessies bestaan uit de volgende onderdelen:

 1. Gedachten worden dingen en gebeurtenissen
  – Je bewust worden van de kracht van je gedachten markeert het beginpunt voor iedere verandering.
  – Je hoeft niet alleen maar positieve gedachten te hebben om een succesvol en gelukkig leven te leiden
  – Leer hoe je nieuwe gedachten en een nieuwe realiteit creëert met behulp van visualisatie

 2. Overtuigingen
  – Leer hoe je overtuigingen je gedachten beïnvloeden, en daarmee je leven.
  – Technieken om je belemmerende overtuigingen te veranderen
  – Hoe je nieuwe, kracht gevende, overtuigingen installeert

 3. Emoties
  – Emoties zijn het gevolg van onze overtuigingen en waarnemingen
  – Leer waar je emoties vandaan komen
  – Verander je perspectief en creëer positieve emoties

 4. Actie en doen
  – Om echt grote veranderingen te realiseren, moet je in actie komen. Leer waar je kunt starten
  – Ontdek waarom het niet nodig is te weten HOE je droom uit zal komen
  – Het maken van actieplannen en deze opvolgen creëert oneindige mogelijkheden

 5. Instinct, intuïtie, dromen en verlangens
  – Begrijp het belang van het volgen van je intuïtie
  – Ken je dromen en verlangens en hoe je er naar toe kunt bewegen
  – Stem af op je innerlijke stem en kennis

 6. Vertrouwen en het magisch universum
  – Vertrouwen betekend bouwen op iets dat je niet kunt zien
  – Bewust leven, zelfs als de omstandigheden onzeker lijken
  – Je vertrouwen aanboren om het leven van je dromen sneller te realiseren

 7. De zin van het leven
  – Wat de zin van het leven werkelijk is
  – Hoe je plezier, geluk en avontuur in alles kunt vinden. Nu en voor altijd
  – Slagen komt neer op visie, overtuiging en actie

[dt_divider style=”thin” /]

“Om te kunnen slagen, moeten we eerst geloven dat we het kunnen.” – Nikos Kazantzakis

[dt_divider style=”thin” /]

Deze training wordt gegeven in workshops met open inschrijving.
[dt_gap height=”10″ /][dt_button link=”https://www.infinitepossibilities.nl/inschrijven/” target_blank=”false” size=”medium” animation=”none” icon_align=”left”]Nú aanmelden voor de training[/dt_button]

[dt_gap height=”20″ /]
Daarnaast geven we de training aan groepen deelnemers bij bedrijven en instellingen.[/vc_column_text][dt_gap height=”20″][/vc_column][vc_column width=”2/5″][/vc_column][/vc_row]

Aanvraag