Reorganisatie

Reorganisatie: een bron van stress en demotivatie

Iedereen die tijdens zijn werkzaamheden betrokken is geweest bij een reorganisatie kan erover meepraten. Als jij zelf of je collega’s bedreigd worden met ontslag slaat de sfeer op de werkvloer om. Je hebt het gevoel dat niets in de wereld meer vast is, de toekomst ziet er donkergrijs uit.

Als je zou weten hoe machtig je bent. Dat er niets is wat je niet krijgen kunt. Dat deze tijd als poort fungeert naar een betere. Zou je dan in staat zijn die betere tijd voor je te zien en te voelen wat deze toekomst voor jou in petto heeft? Tijdens de training “Infinite Possibilities” krijg je de waarheid onder ogen over de wetmatigheden van het Universum en jou rol en mogelijkheden daarin. Tienduizenden avonturiers van het leven zijn je de afgelopen jaren voorgegaan, hebben hun doel ontdekt en weten welke stappen ze moeten zetten om hun leven te veranderen.

Na het volgen van deze ééndaagse training ben je onder meer in staat om:

  • je gedachten rustig te krijgen
  • weer met zin en overtuiging aan het werk te gaan
  • te zien wat deze reorganisatie jou voor kansen biedt
  • je rouw om het verlies van je collega’s te verwerken
  • de toekomst met VOL vertrouwen tegemoet te zien

De training “Infinite Possibilities” kan in company of individueel gevolgd worden. Neem voor in company training contact op via mail, telefoon of onderstaand formulier. Inschrijven op een van de open trainingen kan online.

Aanvraag