Mike Dooley in Nederland

[vc_row][vc_column][dt_call_to_action content_size=”normal” animation=”none” text_align=”left”]

“Thoughts Become Things” – Mike Dooley in Nederland? 

[/dt_call_to_action][dt_gap height=”15″][/vc_column][/vc_row][vc_row margin_top=”15″ margin_bottom=”15″][vc_column width=”3/4″][vc_separator][vc_column_text]

Mike Dooley in Nederland

Mike Dooley in Nederland?
Mike Dooley

Mike Dooley is schrijver van de dagelijkse “Notes from the Universe”, de bestsellers “Infinite Possibilities”en “Leveraging the Universe”, en leraar in het boek en de film “The Secret”.

In Nederland hebben we al een paar keer de kans gehad een dag met Mike door te brengen. De laatste keer was dat in 2011. Er is geen definitieve datum bekend wanneer hij weer naar Nederland komt.

Wel is het nu mogelijk Mike’s training “Infinite Possibilities” in het Nederlands bij te wonen. Een à twee keer per maand is er een training met open inschrijving. Grijp nú je kans om daaraan deel te nemen.

De training wordt gegeven door en onder leiding van Jan Tetteroo, sinds 2007 bezig met “Infinite Possibilities”. Hij is persoonlijk opgeleid door Mike Dooley en de eerste gecertificeerd trainer van Nederland die zich geheel gespecialiseerd heeft in het geven van deze training.[/vc_column_text][dt_gap height=”25″][vc_separator][dt_gap height=”25″][dt_benefits_vc style=”2″ header_size=”h4″ content_size=”normal” number=”3″ order=”asc” columns=”3″ dividers=”true”][dt_gap height=”15″][dt_testimonials type=”slider” autoslide=”4500″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_text_separator title=”Nieuws”][dt_gap height=”15″][dt_blog_posts_small number=”3″][dt_gap height=”15″][vc_video link=”http://www.youtube.com/watch?v=LHfpROKXZOk” title=”Mike Dooley in Nederland”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Aanvraag