Een brief van Mike Dooley

EEN BRIEF VAN MIKE

De kunst je leven te veranderen

Als iemand je de waarheid zou vertellen over het leven, de werkelijkheid,  en de mogelijkheden die in jezelf zitten, zou je dat herkennen als de waarheid? Als iemand je de sleutels geeft tot het koninkrijk van je wildste dromen, zou je die accepteren? Dat zou misschien lastig zijn als je bent ondergedompeld in een maatschappij die je verteld dat we beperkte, overbodig rakende wezens zijn die leven tussen geluk en noodlot in een harde, onverzoenlijke wereld.

Maar de waarheid, en dit weet je eigenlijk al in het diepste van je hart, is dat wij ONEINDIG en MACHTIG zijn. Avonturiers in mensengedaante met de eeuwigheid voor ons en de kracht van gedachten om ons te helpen deze vorm te geven.

Er kon geen betere tijd zijn dan nu, op dit specifieke kruispunt in de geschiedenis, om de waarheid te ontdekken over wie je bent en alles dat je kunt zijn. En precies dit is het doel achter “Infinite Possibilities” De kunst je leven te veranderen. Het is een trainingsprogramma dat zich richt op de waarheid van het zijn, je daarvan bewust te worden, dit te begrijpen en teo te kunnen passen. Mijn overkoepelende missie is je er aan te herinneren:

  • hoe machtig je bent
  • wat je allemaal kunt bereiken
  • hoe veel je het verdient

Zo dat je kunt bloeien als de grootheid die je bent, in een koninkrijk waar je heerst over alle dingen. Bloed, zweet en tranen ZIJN  NIET wat je nodig hebt om je dromen waar te maken. Verbeeldingskracht, overtuiging en verwachtingen is wat je nodig hebt. Daarmee wordt je aangetrokken door acties, omstandigheden en toevalligheden die het zich manifesteren van je dromen onvermijdelijk maken. Dit is geen “wishful thinking”; dit is zoals het altijd is geweest in de oneindigheid van tijd en ruimte. Je hebt niet meer kennis, connecties of geluk nodig. Het enige dat je nodig hebt is de principes te begrijpen die door de eeuwen heen zijn verkondigd door alle grote leraren. Pricipes die niets te maken hebben met je geloof en overtuigingen, maar alles met de waarheid van wie je bent, waarom je hier bent en de magie die tot je beschikking staat. Er is niet dat je niet kunt bereiken, niets dat je niet zou mogen hebben en nierts dat je niet kunt zijn.

  • Je hebt de kracht
  • Je wordt geleid
  • Het Universum spant samen in jou voordeel

Je dromen zijn er niet per ongeluk. Je hebt ze met een reden, veel redenen, waarvan niet de minste is dat je ze waar kunt maken. Je dromen zijn wat je behoort te zijn. Jij hoeft alleen jou deel te doen en met wat je aangereikt krijgt, zul je ontdekken dat niets minder makkelijk is. Dat je dit leest is niet toevallig. Doe ook mee, zodat ook jij kunt ontdekken hoe moeiteloos de kunst van het leven van je dromen bedoeld is.

Mike Dooley

Aanvraag